MartinBakar

Det ska inte bara smaka bra, det ska ju va' gott också! Matbloggstoppen

Släng ihop - Efterrätt

Kategori: Allmänt

En fredagkväll efter en god middag runt kl 18.00 kan man inte gå sugen till sängs. Därför bestämde jag mig för att göra en efterrätt. Jag hade inte tiden till att göra något från början. Så jag fick slänga ihop lite av det jag hade hemma i kyl och frys. 
 
Det blev de Marmorerade Browniesen, länk hittar du här
 
De blev egen chokladsås, länk hittar du här 
 
Det blev Chokladrutor: Smält 100 gram choklad i vattenbad. Bre ut chokladen på en plat med bakplåtspapper på. Låt nästam stelna helt. Skär ut i små rutor, lägg i burk för frysning. Använd vid passande tillfälle.
 (Man brukar använda dessa till Schwartswaldtårta, men har inte gjort någon sån på länge så det fick bli till denna efterrätten!)
 
Det blev något slags Bär (i detta fallet blev det smultron, eftersom det är säsong för dem nu)
 
Det blev Krossad Chokladglass. (Man kan såklart göra sin egna glass. Bara det att jag inte hade tiden för detta nu)
 
Bilden är inte rättvis till hur gott det var, det säger jag bara!
 

Detta är ett typiskt exempel på att man med nästan vad som helst kan göra något gott.
 
 
Laga & Njut!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vilken fin hand !

    Svar: Haha. Jag vet, det är ju din hand bror ;)
    Martin Jönsson

    2012-07-06 | 13:14:15

Kommentera inlägget här: